Dinnershow 'Bourgondisch Schoevers'

Op zaterdagavond 23 maart 2019 organiseren wij een spetterende avond om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Tijdens deze gezellige avond kunt u genieten van een heerlijk drie-gangen menu, lekkere drankjes en fantastische optredens. Daarnaast maakt u ook nog eens kans op schitterende prijzen

Neem snel een kijkje op onze pagina!

Entertainment

Melissa Janssen 

Ze is geboren getogen in Eindhoven. Muziek is haar grootste passie. Ze zingt dan ook elke dag en luistert de hele dag door muziek. Melissa haalt inspiratie uit haar grote voorbeelden: Beyonce, Christina Aguilera, Tina Turner en Prince. En luistert graag naar verschillende genres zoals Soul, Pop, Rock. Kortom, Melissa houd van muziek maken en doet dit met veel passie en plezier.

M’lissa 

Ze is geboren op 30 januari 1997, te Helmond in Nederland als Melissa Engelhart. Ze is een Nederlandse sing- en songwriter. M’lissa kreeg muziek met de paplepel ingegoten omdat ze in een muzikale familie is opgegroeid. Ze speelt piano en heeft haarzelf wat gitaarakkoorden aangeleerd als ondersteuning voor haar songwriting.

Yasmin Elshout

Na de verschillende musicals in haar jeugd en 4 jaar als zangeres in een band, werd het tijd voor wat nieuws. Met invloeden van jazz en soul van Sade en Norah Jones vult ze verschillende restaurants in Noord-Brabant met haar stemgeluid. Om de zaal op zijn kop te zetten is ook geen enkel probleem voor Yasmin; een geboren podiumbeest!

Maud Krikke

De vrolijke en enthousiaste Maud Krikke is ook aanwezig tijdens de dinnershow! Haar passies zijn zingen, dansen en gitaar spelen. Maud heeft al eens gezongen tijdens 'Lost in Music' en 'Hit it'. Maud heeft er heel veel zin in en hoopt dat ze er een onvergetelijke avond van mag maken!

Zin in een avondje uit?

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar! Wacht niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Wij verwelkomen jullie graag op 23 maart 2019!

Ronald McDonald Kinderfonds

Een ziek kind kán niet zonder zijn ouders. Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn. En als het een handicap heeft, wil je dat het zoveel mogelijk dezelfde dingen kan doen als zijn of haar leeftijdgenootjes. Al ruim dertig jaar helpt het Ronald McDonald Kinderfonds zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland.